saveti

7 saveta za roditelje i porodicu

S obzirom da mladi sve više koriste digitalnu tehnologiju, važno je da ih roditelji uče bezbednosti na internetu. Iako možda postoji jaz između onoga što vaše dete zna i koliko vi znate o tehnologiji, nije neophodno da budete ekspert za tehnologiju da biste pomogli. Možete da ponudite životne veštine, zrelost i iskustvo koje se još nije razvilo kod vašeg deteta.

Saveti za roditelje u vezi sa vremenom ispred ekrana

Tehnologija je promenila način na koji radimo, odmaramo se i igramo. Mnogo roditelja je zabrinuto zbog toga koliko vremena njihova deca provode na mreži, s obzirom na to da postoji mnogo načina da se povežu sa prijateljima, porodicom i svakojakim sadržajima.

Fortnajt - saveti za roditelje

Fortnajt je postao sveprisutan među mnogim mladima. Igrači, koji se takmiče u verziji Kraljevske bitke (eng. Battle Royale) su spušteni na mapu igrice i takmiče se sa devedeset devet drugih igrača u tome ko će poslednji ostati živ.

Šta je TikTok?

TikTok je jedna od aplikacija na društvenim mrežama koja se najbrže razvija. To je platforma za kreiranje, deljenje i pronalaženje kratkih video zapisa. Sastavili smo listu najvažnijih saveta, koji će vam pomoći da se lakše snalazite u nekim izazovima na internetu.